Zahtevajte klic

Gremo skozi skupaj! Pustite nam Vaše ime in telefonsko številko in naše službe Vas bojo kontakirale v najkrajšem možnemu času.

Prosim, upoštevajte, da je ta storitev na voljo le v naših delovnih urah od 09:00 do 21:00. Če nas kontaktirate po 21:00 uri, poklicali Vas bomo nazaj naslednji delovni dan.

Politika zasebnosti

Vaša zasebnost nam je pomembna. Da bi bolje zaščitili vašo zasebnost, vam posredujemo to obvestilo, ki pojasnjuje naše spletne informacijske prakse in izbire, ki jih lahko naredite o načinu zbiranja in uporabe vaših podatkov.

Privacy policy image

Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih stran, tudi ta stran uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, ki so prenesene na vaš računalnik zaradi izboljšanja vaših izkušenj. Na tej strani je opisano, katere informacije zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj včasih moramo shraniti te piškotke. Prav tako bomo podelili z vami, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar to lahko zmanjša ali ‘razbije’ nekatere elemente funkcionalnosti spletne strani. Za več splošnih informacij o piškotkih si oglejte članek na Wikipediji o HTTP piškotkih.

Kako uporabljamo piškotke

Uporabljamo piškotke iz različnih razlogov, ki so opisani spodaj. Na žalost v večini primerov ni industrijskih standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, brez popolne onemogočitve funkcij in lastnosti, ki jih dodajajo na to spletno stran. Priporočljivo je, da pustite vse piškotke, če niste prepričani ali jih potrebujete ali ne, če jih uporabljate za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v svojem brskalniku (za to si oglejte Pomoč v svojem brskalniku). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na funkcionalnost te in številnih drugih spletnih stran, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno povzroči onemogočanje nekaterih funkcij in lastnosti te strani. Zato je priporočljivo, da ne onemogočite piškotkov.

Piškotki, ki jih nastavimo

Ta stran ponuja newsletter ali e-poštne naročniške storitve in piškotki se lahko uporabljajo, da si zapomni, če ste že registrirani ter ali naj se prikažejo določena obvestila, ki bi lahko veljala samo za naročene/odjavljene uporabnike. Ko pošljete podatke prek obrazca, kot na primer tistega, ki ga najdete na kontaktni strani ali čez obrazce za komentarje, so piškotki lahko nastavljeni tako, da si zapomnijo vaše uporabniške podatke za prihodnjo korespondenco. Da vam zagotovimo odlično izkušnjo na tej spletni strani, vam ponujamo funkcionalnost, da nastavite svoje nastavitve, kako želite, da ta stran deluje, ko jo uporabljate. Da bi zapomnili vaše nastavitve, moramo nastaviti piškotke, tako da se lahko te informacije prikličejo vsakič, ko imate interakcijo s stranjo, na kateri so vaše nastavitve.

Drugi piškotki

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke, ki jih zagotavljajo zaupanja vredne stranke. Naslednji oddelek podrobno opisuje, katere piškotke drugih strank boste morda srečali na tej strani. Ta stran uporablja Google Analytics, ki je ena od najbolj razširjenih in zaupanja vrednih rešitev za analitiko na spletu, saj nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno stran in kako lahko izboljšamo vaše izkušnje. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, kot na primer, koliko časa uporabljate spletno stran in strani, ki jih obiščete, da bomo lahko še naprej ustvarjali zanimive vsebine. Za več informacij o piškotkih storitve Google Analytics si oglejte uradno stran Google Analytics. Analitika se uporablja za spremljanje in merjenje uporabe te strani, tako da bomo lahko še naprej ustvarjali zanimive vsebine. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, kot na primer, koliko časa uporabljate spletno stran in strani, ki jih obiščete, kar nam pomaga razumeti, kako lahko izboljšamo spletno stran za vas. Storitev Google AdSense, ki jo uporabljamo za prikazovanje oglasov, uporablja piškotek DoubleClick za prikazovanje ustreznejših oglasov na spletu in omejitev števila ponovitve prikaza določenega oglasa. Za več informacij o storitvi Google AdSense si oglejte uradni Google AdSense FAQ o zasebnosti.

Dental Centar Bago i Božić d.o.o. (v nadaljnjem besedilu Upravljavec osebnih podatkov) spoštuje zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev svojih spletnih stran.

Upravljavec osebnih podatkov lahko v skladu z zakonom zbira določene informacije o uporabnikih, pridobljene z uporabo piškotkov, ki ne vsebujejo osebnih podatkov. Služijo za optimalno delovanje spletne strani. Blokiranje piškotkov je mogoče, po katerem boste še vedno lahko gledali stran, vendar nekatere njene funkcije ne bodo na voljo.

Podatki, ki jih zbiramo preko spletne strani: Ime in priimek, E‐pošta, Telefon / Mobilni telefon, Vaše povpraševanje, in druge informacije, ki jih izmenjujete z nami skozi povpraševanje.

Osebne podatke zbiramo na spletnih straneh z namenom:

  • Odgovora na vaše povpraševanje
  • Izdelave ponudbe
  • Izdelave načrta zdravljenja
  • Pošiljanja obvestila o koristnih informacij, ponudbah

V skladu z Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation) na vašo zahtevo boste lahko pregledali vse vaše osebne podatke, ki jih imamo, način obdelave in možnost omejitve obdelave, spreminjanja ali brisanja podatkov.

Zasebnost vaših podatkov je trajna in Upravljavec osebnih podatkov sprejme vse potrebne ukrepe za zaščito v skladu z veljavnimi predpisi in dobrimi praksami.

Zaščita vaših osebnih podatkov pomeni, da:

  • Vaših podatkov ne bomo uporabljali za noben drug namen, kot je ta, ki je tukaj določen ali dogovorjen
  • Vaši kontaktni in osebni podatki ne bodo posredovani nobeni tretji osebi
  • vaši kontaktni in osebni podatki se lahko razkrijejo tretjim osebam samo na vašo zahtevo (pravica do prenosa) ali s sodnim nalogom
  • kadarkoli se lahko odjavite s seznama e-pošte

Zberemo le tiste osebne podatke, ki smo jih prostovoljno dobili. Ne zahtevamo dostopa do naše spletne strani s predložitvijo podatkov in vas ne prosimo, da razkrijete več informacij, kot je res potrebno za izvedbo naročenih storitev in izdelkov.

Osebni podatki se obdelujejo prek sistema CRM s strežniki v ZDA. Družba prevzema vse tehnične ukrepe varovanja komunikacije in zaščite dostopa.

Zbiranje podatkov za namene opravljanja storitev.

Podatke zbiramo predvsem za:

  • Izdelave ponudbe
  • Izdelave načrta zdravljenja
  • Rezervacijo nastanitve
  • Izdelavo poročila za vračilo zavarovanja
  • Izdelavo odtisa z namenom izdelave proteze
  • Vodenje evidenc med postopkom
  • Beleženje zadovoljstva pacientov

Za namene zgoraj navedene obdelave zbiramo naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Naslov
  • Spol
  • Datum rojstva
  • OIB (id. št.):
  • Poklic in delovno mesto
  • Telefon
  • Mobitel
  • E-pošta
  • Ime, naslov in telefon najbližjega sorodnika
  • Podatke o preteklem in sedanjem zdravstvenem stanju
  • Diagnostični podatki
  • Podatki o zaključenih zdravljenjih in terapijah
  • Zobni odtis
  • Rentgenska slika
  • Podatki o letu
  • Podatki iz osebne izkaznice ali potnega lista

Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost vaših podatkov je trajna in Dental Centar Bago i Božić d.o.o. sprejme vse potrebne ukrepe za zaščito v skladu z veljavnimi predpisi in dobrimi praksami.

Vaših podatkov ne bomo posredovali, prodali ali dodelili tretjim osebam, ki niso navedene v podpisani privolitvi. Izjemno lahko podatke prenesemo na tretjo osebo v primerih, ko je prenos:

  • potreben za izvajanje dejavnosti, ki se izvajajo na zahtevo vprašanih
  • pravno zavezujoč na podlagi javnega interesa
  • potreben za vzpostavitev, izvrševanje ali zaščito zakonskih zahtev
  • potreben za zaščito vitalnih interesov vprašanih

Podatki, ki jih posredujete, se lahko pošljejo na naše vodje obdelave, kot sledi:

  • Za organizacijo nastanitve - ime in priimek ter informacije o času vašega prihoda
  • Za računovodske namene - Podatki o računu
  • Laboratorij - za izdelavo zobnega odtisa

Poliklinika uporablja sisteme oblakov, ki imajo lahko strežnike zunaj EU:

  • CRM spletni sistem – Infusionsoft sledenje aplikacijam in upravljanje strankam
  • Microsoft Office 365 – e-pošta in Office

Podatki, ki niso več potrebni za obdelavo, se lahko hranijo v statistične in zgodovinske namene, vendar niso obdelani na noben drug način in so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in pregledovanjem.

Pošiljanje sporočil po e-pošti

Ko nam pošljete e-poštno sporočilo z osebnimi podatki, na podlagi katerih vas je mogoče identificirati, bodisi po e-pošti z vprašanjem ali komentarjem, bodisi z obrazcem, ki nam pošljete po e-pošti, te podatke uporabljamo le za izpolnjevanje vaših zahtev.

Pravica do vpogleda

Kadarkoli lahko zahtevate vpogled v vse vaše osebne podatke, ki smo jih zbrali, ter v način in namen njihove obdelave.

Spreminjanje osebnih podatkov

Če spremenite svoje osebne podatke, nas takoj obvestite za posodobitev vaših podatkov v zvezi s storitvijo.

Pravica do brisanja

Imate pravico, da pridobite izbris osebnih podatkov v zvezi z vami, če je izpolnjen eden od naslednjih pogojev:

  • osebni podatki niso več potrebni glede na namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
  • umaknili ste privolitev, na kateri temelji obdelava, in ni druge pravne podlage za obdelavo;
  • vložili ste pritožbo pri obdelavi in ni več legitimnih razlogov za obdelavo
  • osebni podatki so bili obdelani nezakonito;
  • osebne podatke je treba črtati, da se spoštujejo pravne obveznosti prava Evropske unije ali pravice države članice, ki veljajo za družbo;

Družba mora hraniti podatke o zdravljenju pacientov deset let po zaključku zdravljenja v skladu z zakonom o zobozdravniških dejavnostih in računovodske podatke 11 let v skladu z zakonom o računovodstvu.

Pravilnost obdelave

Upravljavec osebnih podatkov bo vaše podatke obdeloval na zakonit in varen način. Če menite, da Upravljavec osebnih podatkov nezakonito obdelava vaše podatke in to ne morete rešiti v sodelovanju z Upravljavcem osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Nadzornemu organu (Agencija za varstvo osebnih podatkov – AZOP).