Zatražite poziv

Razgovarajmo o najboljem rješenju za vas! Ostavite svoje ime i telefonski broj, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Molimo vas da uzmete u obzir kako je ova usluga dostupna samo u okviru radnog vremena klinike od 09:00 - 21:00. Ako nas kontaktirate nakon 21:00, poziv možete očekivati odmah sljedeći radni dan.

Hvala Vam!

Hvala Vam na interesu. Kontaktirat ćemo Vas u idućih 30 minuta.

Zatvori

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Kako bismo vašu privatnost bolje zaštitili, putem ove obavijesti objašnjavamo našu praksu postupanja s podacima na internetu te odabire načina prikupljanja podataka i korištenja vaših podataka.

Privacy policy image

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa svih službenih mrežnih stranica, ova također koristi kolačiće, koji su malene datoteke koje se učitavaju na vaše računalo u svrhu olakšavanja vaše upotrebe. Ova stranica opisuje koje podatke kolačići prikupljaju, kako ih koristimo mi i zašto ih ponekad trebamo te pohranjivati. Također ćemo vas obavijestiti o tome kako možete spriječiti da se navedeni kolačići pohrane, premda to može unazaditi ili „slomiti“ neke elemente funkcija ove stranice. Za više podataka o kolačićima pogledajte na Wikipediji ili na HTTP Cookies.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz raznoraznih razloga koji su s pojedinostima niže opisani. Nažalost, ne postoje nikakve standardne informatičke mogućnosti za isključivanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcija i svojstava koje oni ovoj stranici dodatno pružaju. preporučuje se da sve kolačiće ostavite ako niste sigurni trebate li ih ili ne, u slučaju da ih se koristi za pružanje usluge koju koristite.

Isključivanje kolačića

Postavljanje kolačića možete spriječiti prilagodbom postavki na svojoj tražilici (pogledajte na svojoj tražilici pomoć o tome kako se to radi). Međutim, budite svjesni činjenice da će isključivanje kolačića imati utjecaja na funkcije ove i drugih stranica koje posjećujete. Isključivanje kolačića obično ima za posljedicu isključivanje nekih funkcija i svojstava ove stranice. Stoga se preporučuje da kolačiće ne isključujete.

Kolačići koje mi postavljamo

Ova stranica nudi usluge pretplate na newsletter ili elektroničku poštu, a kolačići se mogu koristiti kako bi podsjećali jeste li se već prijavili i trebaju li se pokazati neke obavijesti koje mogu vrijediti samo za pretplaćene/nepretplaćene korisnike. Kada podnosite podatke putem obrasca kao što su oni kakve nalazite na kontaktnim stranicama ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti kako bi vas podsjetili o vašim pojedinim korisničkim svojstvima radi buduće komunikacije. Kako biste jednostavno mogli koristiti ovu stranicu, zadali smo funkcijama da podese vaše preferencije o tome kako ova stranica radi kada je koristite. Kako biste upamtili svoje preferencije, trebamo postaviti kolačiće, da bi se taj podatak mogao pozvati svaki puta kada komunicirate sa stranicom na koju se odnose vaše preferencije.

Kolačići trećih strana

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju treće, povjerljive strane. Ovaj odjeljak detaljno opisuje na koje kolačiće trećih strana možete naići na ovoj stranici. Ova stranica koristi Google Analytics koje je jedno od najrasprostranjenijih i analitičkih rješenja od najvećeg povjerenja na internetu, a koje nam pomaže razumjeti kako koristite ovu stranicu i razne načine na koje možete poboljšati njenu upotrebu. Ti kolačići mogu pratiti stvari kao npr. koliko dugo provodite na stranici i koje ste posjetili tako da možemo i nadalje stvarati zanimljive sadržaje. Za više podataka o kolačićima Google Analytics, posjetite njihovu službenu stranicu. Analiza trećih strana nam pomaže u praćenju i mjerenju upotrebe ove stranica tako da možemo i nadalje stvarati zanimljive sadržaje. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao npr. koliko dugo provodite na stranici i koje ste posjetili tako da možemo razumjeti kako vam poboljšati ove stranice. Usluge Google AdSense koje koristimo za pružanje usluga u svrhu oglašavanja koristi kolačić s dvostrukim klikom kako bi služio važnijim promidžbenim porukama diljem interneta i ograničio broj prikazivanja određene promidžbene poruke. Za više informacija o usluzi Google AdSense pogledajte njihove službene stranice i najčešća pitanja o privatnosti.

Dental Centar Bago i Božić d.o.o (u daljnjem tekstu Voditelj obrade) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja svojih internetskih stranica.

Voditelj obrade može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja internetskih stranica putem kolačića (cookies), koji ne sadrže osobne podatke. Isti služe da bi web stranica radila optimalno. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Podaci koje prikupljamo putem Internet stranica: Ime i Prezime, E‐mail, Broj telefona / mobitela, Vaš upit, te ostale podatke koje razmijenite s nama kroz upit.

Osobne podatke prikupljamo na web stranicama u svrhu:

  • Odgovora na Vaše upite
  • Izradu ponude
  • Izradu plana tretmana
  • Slanje obavijesti o korisnim informacijama, ponudama

Sukladno Uredbi o mjerama zaštite podataka (GDPR – General Data Protection Regulation) na vaš zahtjev omogućiti će vam se uvid u sve vaše osobne podatke kojima raspolažemo, načinu obrade te mogućnosti ograničenja obrade, izmjene ili brisanja istih.

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, te Voditelj obrade poduzima sve mjere potrebne za zaštitu istih sukladno važećoj regulativi i dobrim praksama.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  • Vaše podatke nećemo koristiti ni za jednu drugu svrhu od one koja je ovdje navedena ili ugovorena
  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo dati bilo kojoj trećoj strani
  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo na vaš zahtjev (pravo na prijenos) ili uz sudski nalog
  • Bilo kada se možete odjaviti iz e-mail liste

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne uvjetujemo pristup našim stranicama dostavom podataka, te ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za izvršenje naručenih usluga i proizvoda.

Osobne podatke se obrađuju kroz CRM sustav koji ima servere na području SAD-a. Društvo poduzima sve tehničke mjere zaštite komunikacije i zaštite pristupa prema istome.

Prikupljanje podataka u svrhu vršenja usluge.

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi:

  • Izrade ponuda
  • Izrade plana tretmana
  • Rezervaciju smještaja
  • Izradu izvještaja za povrat osiguranja
  • Izradu otiska u svrhu izrade proteza
  • Vođenja evidencije tijekom zahvata
  • Praćenja zadovoljstva pacijenata

U svrhu gore navedenih obrada prikupljamo sljedeće osobne podatke:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Spol
  • Datum rođenja
  • OIB
  • Zanimanje i radno mjesto
  • Telefon
  • Mobitel
  • E-mail
  • Ime, adresa i telefon najbližeg srodnika
  • Podatke o prošlom i trenutnom zdravstvenom stanju
  • Podaci o dijagnozi
  • Podaci o izvršenim tretmanima i terapijama
  • Otisak zuba
  • Rendgensku sliku
  • Podaci o letu
  • Podaci s osobne iskaznice ili putovnice

Zaštita osobnih podataka

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, te Dental Centar Bago i Božić d.o.o poduzima sve mjere potrebne za zaštitu istih sukladno važećoj regulativi i dobrim praksama.

Vaše podatke nećemo dostavljati, prodavati ili ustupiti na raspolaganje trećim stranama, osim onima koje su navedene u potpisanoj privoli. Iznimno podatke možemo prenijeti trećoj strani u slučajevima kada je prijenos:

  • neophodan za provedbu aktivnosti koje se poduzimaju kao odgovor na zahtjev Ispitanika
  • zakonski obvezan na temelju javnih interesa
  • neophodan za osnivanje, vršenje ili obranu pravnih zahtjeva
  • neophodan kako bi se zaštitili vitalni interesi Ispitanika

Podaci koje nam ustupite mogu biti poslani našim izvršiteljima obrade i to:

  • U svrhu organizacije smještaja – ime i prezime, te podaci o vremenu vašeg dolaska
  • U svrhu vođenja knjigovodstva – podaci s računa
  • Laboratorij – u svrhu izrade otiska zuba

Poliklinika koristi cloud sustave koji mogu imati servere izvan područja EU:

  • CRM online sustav – Infusionsoft alat za praćenje zahtjeva i upravljanje klijentima
  • Microsoft Office 365 – elektronička pošta i Office aplikacije

Podaci koji više nisu potrebni u obradi mogu biti zadržani u statističke i povijesne svrhe, ali se isti ne obrađuju na niti jedan drugi način, te su isti zaštićeni od neovlaštenog pristupa i pregleda.

Slanje poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Pravo na uvid

Možete u svako doba zatražiti uvid u sve vaše osobne podatke koje smo prikupili te načinima i svrsi obrade istih.

Izmjena osobnih podataka

U slučaju promjene osobnih podataka odmah nas obavijestite u svrhu ažuriranja podataka vezanih uz uslugu.

Pravo na brisanje

Imate pravo od Društva ishoditi brisanje osobnih podataka koji se odnose na vas ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

  • osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;
  • povučete privolu na kojoj se obrada temelji i ako ne postoji druga pravna osnova za obradu;
  • uložite prigovor na obradu te ne postoje jači legitimni razlozi za obradu;
  • osobni podaci nezakonito su obrađeni;
  • osobni podaci moraju se brisati radi poštovanja pravne obveze iz prava Unije ili prava države članice kojem podliježe Društvo;

Društvo treba čuvati podatke o liječenju pacijenta deset godina nakon završenog liječenja sukladno zakonu o stomatološkoj djelatnosti, kao i računovodstvene podatke 11 godina sukladno zakonu o računovodstvu.

Zakonitost obrade

Voditelj obrade će obrađivati vaše podatke na zakonit i siguran način, Ukoliko smatrate da Voditelj obrade postupa s Vašim podacima na nezakonit način te isto ne može riješiti u suradnji s Voditeljem obrade, imate pravo uložiti prigovor Nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka – AZOP).