The story of the rebranding of our dental clinic

IMG_3406.jpeg

Što vam pada na pamet kada pomislite na stomatološku kliniku? Pomišljate vjerojatno na tipičan sterilan i hladan prostor s ozbiljnim ljudima koji hodaju naokolo. Vrsta prostora koji ne želite redovito posjećivati. Ali možemo vam jamčiti, naša je stomatološka klinika potpuna suprotnost!

Možda nas se neki od vas još sjećaju kao Dental Centar b2, možda je Dentum za vas potpuno nov. U svakom slučaju, ovaj mali vodič će vam pružiti sve podatke koje trebate znati o brandu Dentum i našoj stomatološkoj ordinaciji.

Zašto smo se odlučili na rebranding?

Zahvaljujući novim idejama, naprednim tehnologijama i inovacijama, svijet se stalno mijenja i razvija. A tako i stomatologija. Pa tako i mi! Zbog toga smo se odlučili krenuti na putovanje razvoja našeg branda i podizanja na sasvim novu razinu.

Naš novi brand Dentum sada savršeno odražava našu filozofiju:

Dentum podsjeća da se naša cijela ekipa - od naših oralnih kirurga do savjetnika pacijenta - mora neprestano razvijati i inovirati.

Što to znači našim pacijentima? Ne brinite, za vas koji ste već bili u našoj stomatološkoj klinici to znači da smo i nadalje ista stručna i brižna ekipa koju poznate. Rebranding je samo još jedan pokazatelj da smo usredotočeni na napredak, poboljšanje i najnovije tehnologije istovremeno ostajući onakvi kakve nas poznate i kakvi jesmo.

Što se promijenilo?

Hrvatska je za stomatološki turizam destinacija u trendu. Zbog našeg sjajnog položaja unutar Europske unije, mnogo pacijenata iz cijele Europe odlučuje se za posjet našoj stomatološkoj klinici, jer im pružamo usluge najboljih stomatologa i visokovrijedne usluge za znatno razumnije cijene nego u njihovim matičnim zemljama te zbog jedinstveno ozračje naše ordinacije.

Iz tog razloga, odlučili smo promijeniti svoj naziv sa Dental Centar b2 u Dentum, što mogu izgovoriti svi naši pacijenti, bez obzira dolaze li iz Velike Britanije, Švedske ili Italije.

Premda nije bilo lako odustati od našeg starog naziva Dental Centar b2, jer je kombinacija imena naših dvaju osnivača – oralnih kirurga i stručnjaka implantologije Dr. Božića i Dr. Bage - smatrali smo da je to nužan korak naprijed prema još boljem odnosu s našim pacijentima.

Osim promjene naziva, također smo promijenili svoj vizualni identitet. Kada posjetite našu web-stranicu, odmah ćete primijetiti da nema tipičan “zubarski” izgled. A to je upravo ono što Dentum jest (ili nije).

Naša klinika nije samo još jedna od stomatoloških klinika. Dentum je različit i jedinstven. Tople boje predstavljaju naš odnos s pacijentima - od srca i iskren.

Nadalje, naš novi izgled je jedinstven za stomatološku kliniku i predstavlja kako smo inovativni i da želimo pacijentima pružati samo najviše standarde i usluge.

Obećanje koje stoji iza Dentuma

Promjena od našeg starog branda Dental Centar b2 na Dentum dala nam je šansu za podizanje razine svih naših usluga. Dentum pokazuje kako blisko slijedimo trendove globalnog zdravlja, stomatoloških metoda i liječenja.

Ali što bi naša stomatološka klinika bila bez naših pacijenata? Ništa! Naši pacijenti igraju glavnu ulogu u našem brandu. Njihove potrebe i želje stoje uvijek na prvom mjestu i iskreno skrbimo za svaku pojedinu od njih.

Nakon traženja stomatologa na internetu te odluke da dođu na liječenje u Dentum, dajemo im točno ono što zaslužuju - najbolje!

Dentum nije samo novi brand nego i obećanje kvalitete našim pacijentima. Mi jamčimo:

  • Stručno savjetovanje pacijenta koje će vam pružiti savjet i pomoć sa svim nužnim pripremama.
  • Sve usluge na jednom mjestu. Budite bez brige jer sve stomatološke zahvate možete napraviti na jednom mjestu.
  • Prilagođen pristup. Pribavite prilagođen plan liječenja, stvoren samo za vas, po mjeri za svoje individualne potrebe i želje.
  • Doživotno jamstvo. Budite bez brige, kvaliteta naših implantata traje doživotno.
  • Regionalni predvodnici svoje djelatnosti. Sa 10.000+ uspješnih zahvata, naši su stomatolozi liječnici visoka ugleda u cijeloj regiji.
  • Opinion leaderi. Zbog svoje stručnosti, naši stomatolozi su tvorci stava za prestižne marke poput Nobel Biocarea i Neodenta.
  • Certificirana klinika. Mi smo službeno preporučena klinika od tvrtki Nobel Biocare i Straumann.

Zanima li vas saznati više o Dentumu? Posjetite “O nama” na našoj web-stranici i saznajte više o našoj stomatološkoj klinici i našim stomatolozima!

Loading...