Dentum Smiles: What our patients are saying

ACS_0007.jpeg

Zadovoljstvo naših pacijenata svojim osmjehom naš je prioritet, osim naravno njihova zdravlja. Zato nam neizmjerno mnogo znači kada primimo poruku kao ovu:

“Od prvoga trenutka od kada sam obavio razgovor, znao sam da sam odabrao prave ljude. Liječenje, osoblje, klinika, sve je bilo fantastično i sada sam nakon 10 mjeseci završio svoj 4. i zadnji posjet. Imam predivan osmijeh i jedva čekam da ih preporučim svojim prijateljima u Walesu. Dentum, hvala vam! Wayne Harris”

Wayne
Ujedinjeno Kraljevstvo

Waynov dentalni problem:

Wayne se godinama mučio s nestabilnom protezom. Skrivao je osmijeh, nije mogao normalno jesti i izbjegavao je druženja. No onda je konačno uzeo život u svoje ruke - odlučio je otići na stomatološki zahvat u inozemstvu i posjetio je Dentum!

Rješenje:

Nakon što je pregledao Waynea i ustanovio stanje zdravlja njegove usne šupljine, doktor Andrej, naš stomatolog, zaključio je da bi za Waynea najbolje rješenje bila metoda All-on-4 obje čeljusti jer nažalost nije bilo moguće spasiti njegove prirodne zube. Preostali zubi su izvađeni i Wayne je dobio fiksne proteze koje izgledaju baš onako kako je želio. Napokon ponovno ima svoj osmijeh!

Želite saznati više o All-on-4 metodi? Kontaktirajte nas za dodatne informacije i dogovorite besplatan prvi posjet našoj klinici!

Loading...