How to reach us?

shutterstock_476055898--1-.jpeg

Automobilom

Ukoliko dolazite automobilom iz pravca centra, do ordinacije možete stići tako da s Ilice skrenete lijevo u Cankarevu i vozite do kraja ulice gdje se nastavlja Gradišćanska. Zgrada se nalazi na samom uglu s lijeve strane. Ukoliko dolazite iz smjera zapada, možete doći Ilicom ili Zagrebačkom cestom, ući u Prilaz baruna Filipovića.

Vozite se u smjeru istoka, na semaforu skrenete desno u Cankarevu i vozite do kraja ulice gdje se nastavlja Gradišćanska. Zgrada se nalazi na samom uglu s lijeve strane. Adresa ordinacije je Gradišćanska 36 a sam ulaz je okrenut prema željezničkoj pruzi. Parkirati možete uz zgradu (parking se ne naplaćuje) ili pak u garaži na -1 etaži. Na portafonu je potrebno odabrati "Dentum" i pozvoniti. Liftom idete na 5. kat gdje se nalazi ordinacija.

Tramvajem

Tramvajem do nas možete sa linijama 2, 6 i 11. Izađete na stanici Sv. Duh. Ordinacija se od stanice Sv. Duh nalazi na svega 10 minuta hoda. Prijeđete Ilicu i nastavite po Selskoj u smjeru juga. Presječete Prilaz baruna Filipovića, nastavite po Selskoj iznad podvožnjaka.

Doći ćete do Gradišćanske i idete desno po ulici sve do zgrade koja se nalazi sa desne strane. Adresa ordinacije je Gradišćanska 36, a sam ulaz je okrenut prema željezničkoj pruzi. Na portafonu je potrebno odabrati "Dentum" i pozvoniti. Liftom idete na 5. kat gdje se nalazi ordinacija.

Autobusom

Autobusom do nas možete doći iz više smjerova. Na zadnjoj stanici, okretište Črnomerec, izađete iz autobusa. Ordinacija se od okretišta nalazi na svega 10 minuta hoda. Idete Ilicom u smjeru centra (na istok), skrenete desno u Cankarevu.

Idete Cankarevom do kraja ulice gdje se nastavlja Gradišćanska. Zgrada se nalazi na samom uglu s lijeve strane. Adresa ordinacije je Gradišćanska 36, a sam ulaz je okrenut prema željezničkoj pruzi. Na portafonu je potrebno odabrati "Dentum" i pozvoniti. Liftom idete na 5. kat gdje se nalazi ordinacija.

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć nazovite nas na +385 1 5802 333 ili +385 1 5802 334.

Loading...