8 reasons why you should consider the All-on-4® method

IMG_4550.jpeg

Fiksirani zubi na samo četiri implantata

Mučite li se sa zubima koji vam nedostaju i tražite način kako biste ih nadomjestili? Metoda liječenja All-on-4® je možda pravi izbor za vas.

All-on-4® može biti savršeno rješenje za vas ako želite fiksnu protezu, a izgubili ste sve svoje zube, ili ako su vam zubi u vrlo lošem stanju i uskoro se trebaju vaditi.

Osim toga, u slučaju da nemate minimalnu količinu kosti koja je potrebna da bi se ugradili implantati i stoga niste kandidat za uobičajenu implantoprotetsku rehabilitaciju,All-on-4® vam može vratiti najblistaviji osmijeh.

Metoda All-on-4® predstavlja najbolje i najučinkovitije dugoročno rješenje implantatima na tržištu, ali samo uz upotrebu proizvoda Nobel Biocare. Nobel Biocare ugledna je švicarska kompanija koja proizvodi zubne implantate najviše kvalitete i sukladno najvišim normama.

Naši stomatolozi u Dentumu sudjeluju u redovitoj edukaciji o njihovim proizvodima i kliničkoj praksi, što nas čini službeno preporučenom klinikom tvrtke Nobel Biocare.

Pogledajte ovu infografiku koja povezuje nekoliko zanimljivih činjenica o prednostima koje nudi metoda All-on-4® .

Sada, kada raspolažete činjenicama, kontaktirajte nas kako bismo mogli dogovoriti vaš prvi besplatni posjet radi konzultacija i sastaviti vas individualni plan liječenja!

Loading...